Så nemt bliver du "bruger"

Det er "hustanden", der er medlem af GF-Skovly, og derfor kan der kun oprettes 1 bruger pr. hustand.

Udfyld formularen til venstre, træf dine valg, og IKKE MINDST anvend et PASSWORD du kan huske.
HVIS DU HAR GLEMT DIT PASSWORD: Gå til "Login" og indtast mailadresse, hvorefter systemet sender dig et nyt. Følg herefter instruksen i den mail du modtager.

Vilkår for medlemsskab af GF-Skovly

GF-Skovly er en forening underlagt sine vedtægter.Du indmelder dig i foreningen ved at udfylde formularen til venstre.

Kontingent er kr. 200 pr. kalenderår. Indmelder du dig i december koster det 200 kr. for det pågældende kalenderår og 200 kr. igen efter nytår. Er du tilflytter så "husk" at medtage beløbet på refusionsopgørelsen, hvis du går op i dette.

Herefter modtager du en e-mailbekræftelse på din indmeldelse på den e-mailadresse du har indtastet. Du skal derfor vælge en e-mailadresse du anvender.

Vær OBS på at din oprettelse skal behandles manuelt, hvorfor du kan forvente en sagsbehandlingstid på nogle dage.

Hvis du har spørgsmål vedrørende medlemsskab, så retter du henvendelse til vores kasserer: Eskild Schjerning på tlf 45424199.